top of page

Wat zijn uw wensen omtrent de eigen afscheidsdienst?

Een mooi afscheid zorgt voor fijne herinneringen. Nadenken over de eigen afscheidsdienst, is niet iets waar de meeste mensen dagelijks mee bezig (willen) zijn. In de regel is het echter zeer behulpzaam voor uw nabestaanden, wanneer de wensen omtrent uw rouwdienst reeds door uzelf zijn vastgelegd.
Op welke wijze vindt de verkondiging van het Evangelie plaats? Welke familieleden en vrienden zie ik graag een bijdrage verzorgen (zoals een gedicht, of persoonlijk woord)? Welke liederen wil ik dat er gezongen en/of gedraaid worden, en in welke arrangementen? Hoe wordt mijn levensverhaal vertolkt? Hoe ziet de liturgische route eruit? Wat voor sfeer dient mijn afscheidsdienst uit te ademen? Is de dienst voldoende missionair (m.a.w. ook toegankelijk voor buitenkerkelijke mensen / zoekers)?
Met deze zaken (en meer) kunnen wij u helpen en goede ideeën aandragen. Zo ontstaat er duidelijkheid voor uw nabestaanden en kunnen zij er gerust op zijn dat zij straks de juiste keuzes maken.

Een betekenisvol en persoonlijk afscheid...Voor sommigen is dat een intiem en bescheiden afscheid, voor anderen gaat het juist om de uitbundige herinnering aan het leven zelf.
zelf christelijke uitvaart regelen.jpeg
Bel voor kosteloos advies of een afspraak:   
Ds. Joshi van Veen 06-451-752-15

 

Persfoto 05.jpg
bottom of page